Biddinghuizen, tussenstand Jaarprijs, en verder

Na een bar en boze herfstige zaterdag (afgesloten met een zeer gezellig inmiddels traditioneel etentje bij de Bremerbaai) konden we zondag dan toch het water op. Alle caravanslaapplaatsen waren natuurlijk weer bezet, een chalet moest worden bijgehuurd en een paar campers maakten het feestje weer compleet.

 

Ook het zondagse wolkendek voorspelde een onstuimig middagje

 

 

 

Bard en Pieter varen uit

 

 

 

 

 

Onder de kundige leiding van Sacha konden vier mooie wedstrijden worden gevaren.

Bij de prijsuitreiking speciale aandacht voor Douwe en Frank; derde op Texel maar vergeten naar de prijsuitreiking te gaan. Eten was namelijk belangrijker. Dus de heren mochten nu even komen oeffenen:

Het kan dus wel en hopelijk smaakt dit naar meer!

Helaas konden deze derde prijzen direct weer ingeleverd worden want die moesten nog naar de echte prijswinnaars. Deze vind je hier:

20240616-Uitslagen Biddinghuizen

Het bulkt nog van de mooie foto’s in de appgroep, geen toegang? Mail naar info@dart18.nl

Na de eerste twee klasse evenementen (Muiderzand en Biddinghuizen) is het spel voor de Jaarprijs ook op de wagen; op veler verzoek de tussenstand na twee ronden:

Jaarprijsberekening 2024

Het volgende Klasse Evenement is Hargen Sail, op 6 en 7 juli en telt als derde evenement mee voor de Jaarprijs. Makkelijk te bereiken, heel veel parkeerplaatsen, altijd super gezellig, mooie club, lekker eten op het super strand nabij de Schoorlse duinen. In de week ervoor zijn de Open Franse Kampioenschappen, in Locqmariaquer nabij Carnac in Bretagne.

Half juli gaan we dan verder met het ONK in Zandvoort, wat weer de opmaat is voor het WK 2025 (je raadt het al, ook in Zandvoort). Inschrijving geopend, NoR en SI gepuliceerd bij de inschrijving, met nog de early bird fee (wacht niet te lang met inschrijven):

inschrijven ONK

Tot snel!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home