Boottransport Dartworlds 2022: Vilamoura

Wie heeft dit jaar, september 2022, de ambitie om het WK Dart 18 te gaan zeilen in Vilamoura, één van de mooiste zeilershotspots in Portugal? Vind je het rijden wel heel ver? Hier bieden wij de oplossing om te gaan zeilen op de zuidpunt van Europa.

Lekkere zeebries, zomerse temperaturen en een zeewatertemperatuur van gemiddeld 21 graden.

https://goo.gl/maps/eDe1vAKYrC63ZiBs8

De Dart18 klasse is aan het inventariseren naar de mogelijkheden om door middel van een containertransport de gedemonteerde darts over de weg te laten vervoeren naar Vilamoura. De zeilers kunnen dan per vliegtuig (of ander eigen vervoer) richting Portugal gaan.

De Dart Worlds 2022 wedstrijden vinden plaats van 10 tot en met 16 september. Vilamoura ligt in de Algarve en ca. 25 km van het vliegveld Faro.

Het plan is om met 15 darts, gedemonteerd, met alle andere materialen (zeilpakken, reservespullen) in de container in te pakken op een centrale plek in Nederland.

Weekend 3-4 september laden en aankomst op 8-9 september bij de wedstrijdlocatie in Portugal.

Het project is haalbaar als er 15 cats meegaan. De kosten voor het vervoer (heen en terug) zal bij 15 boten ongeveer 585 euro (op basis van de laatste info) per boot zijn. We hebben al een aantal aanmeldingen, maar nog niet voldoende.

Eind januari begin februari zullen we de verdere communicatie opstarten (go-nogo), dan volgen er meer details.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan voor 31 januari 2022 een mailbericht aan info@dart.nl, dan zetten we je onder voorbehoud op de lijst. Mochten er vragen zijn, mail ons dan ook, we zullen dan direct jouw vragen beantwoorden.

 

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home