Dart 18 GoldCup – La Rochelle

 

De Dart 18 Gold Cup in La Rochelle zit erop. De Gold Cup als plaatsvervanger voor het WK dat geen doorgang kon vinden door de gedwongen afwezigheid van de Engelsen. Prachtige foto’s van het evenement vind je hier: Gold Cup 2021 – foto’s
Van de laatste dag, schitterende foto’s op deze site
Met een oranje tintje op het podium en drie Nederlandse equipes in de top 10 was het voor rood wit blauw een succesvol evenement. Na een heuse campagne met drie Nederlandse teams en een trainer coach mochten Eva en Jan-Willem de derde plek betreden. Nicolette en Ruud werden vijfde en Nienke en Gerben legde beslag op de zevende plaats. Angela en Bennie pakten de 20ste plek. Reinout was tweede one-up en 22ste overall. Vlak voor Bart en Diane op de 24ste plek. Ko en zijn nieuwe bemanning Hester werden 36ste. Herman en Luce  42ste. Karl en Henk 46ste.
Het was weer een ontzettend gezellig evenement waarbij we blij waren vele van onze buitenlandse Dartvrienden eindelijk weer te kunnen ontmoeten. Fantastisch om ondanks alle Covid maatregelen toch weer eens zo’n mooie wedstrijd te kunnen varen.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.