Eerste Klasse evenement 2024: Het was écht mooi zeilweer!!

Afgelopen weekend twee dagen gezeild, alle 7 geplande races gevaren met mooi weer, geen regen, zonnetje, soms op zaterdag heel even trapeze staan, en zondag niet, tactisch lastig, ingewikkeld en gevarieerd door zuidelijke wind op zaterdag en naar noord draaiende westelijke wind op zondag, spanning in het hele deelnemersveld, 7 wedstrijden, 6 verschillende winnaars, Angela en Jan, Dick en Roos, Sean, Reinout, Niels, Walter en Gardi 2x, stuivertje wisselen met en zonder fok, drukke & zeer gezellige BBQ met prijsuitreiking Jaarprijs 2023:

Walter en Gardi, de trotse Jaarprijs winnaars van 2023!!

Op zondag gevolgd met prijsuitreiking van het Klasse evenement:

Als eerste mochten Angela en Jan op de foto:

Angela en Jan, op de bronzen podium plek
Opnieuw Walter en Gardi, deze keer op een verdienstelijke tweede zilveren plek
Reinout neemt ‘t goud – en ontvangt twee flessen voor de prijs van 1. Helaas, een flateuzer foto van dit gebeuren was er niet voor handen.

De complete uitslag vind je hier:

Uitslag KE 1 2024 Muiderzand

Uiteraard is dit ook gelijk de tussenstand voor de Jaarprijs 2024.

Met andere woorden, de strijd voor de Jaarprijs 2024 is weer in volle hevigheid losgebarsten en krijgt haar vervolg in Biddinghuizen op KE2 op 15 en 16 juni a.s. Alle strand-caravans zijn volgeboekt, maar er is nog plek zat voor tenten en campers, “De Camping” Elburg staat in de startblokken om te komen, opkomst gegarandeerd, als je nog niet hebt bedacht te komen waar wacht je nog op, het altijd lekkere zaterdagavond eten aan het strand is geregeld,,,,,

Nadere info met NoR en SI volgt, komt allen en tot dan!

Fotocredits Eva die op een afstandje langsvoer: zag er prachtig uit.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home