Inschrijving Dart Worlds Bridlington UK 2023 geopend

Dart 18 World Championship 2023

Royal Yorkshire Yacht Club, Bridlington, UK

30 July – 4 August 2023

Inschrijving voor het WK is geopend! Op moment dat we dit schrijven zijn de eerste 48 aanmeldingen al binnen!

Dit komt ook omdat er diverse acties voor de vroeg inschrijvingen zijn bedacht (zo wordt een gratis deelname onder de eerste 40 deelnemers verloot). Wat voor acties nog volgen weten wij ook nog niet, maar er gaat nog wat komen.

De eerste ” early bird” fee vervalt op 31 januari 2023; deze zijn:

Double Handed: £265
Single Handed: £195
Youth Helm Under 25: £155

Aanmelden doe je door op deze link te klikken:

Aanmelden voor Dartworlds Bridlington 30 July – 4 Augustus 2023

Op deze pagina vind je ook het gehele wedstrijd- en wal programma

Betaling: kies “payment by bankwire”. Om bankkosten zoveel mogelijk te vermijden kun je het inschrijfgeld overmaken naar bankrekening NL67ABNA0483362867 van de NDKO; De NDKO stort alle inschrijfgelden dan in een keer naar de wedstrijdorganisatie. Zodra het geld op de rekening van de NDKO staat laten wij laten de organisatie weten dat je betaald hebt en je profiteert van de early bird fee.

Zeilen:

Er staan 10 races gepland die plaats vinden voor de kust vanaf het zandstrand. Voor de kust staat de bekende Noordzee getijdenstroming. Het zandstrand wordt beschut door een enorme landtong. Hierdoor is het weliswaar Noordzeekust, maar beschut waardoor wegvaren en terugkomen vrijwel nooit een probleem is.

Over Bridlington:

Reis:

Bridlington ligt aan de Oostkust van Engeland, ongeveer drie kwartier rijden van de ferry Rotterdam – Hull. Met de nachtboot heb je dus een buitengewoon aangename en korte reis.

Verblijf:

Kosteloos kamperen kan op het terrein naast de club;in de buurt zijn diverse accommodaties beschikbaar; zie hiervoor https://www.bridlingtontourism.com/

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home