Wedstrijdkalender Dart 18 2024

De wedstrijdkalender 2024 heeft één grote wijziging. In samenwerking met de Roerkoning en de F18 Klasse kun je elke zondag in april en mei wedstrijden zeilen tijdens de vernieuwde en uitgebreide voorjaarsbokaal. Hierdoor kunnen we het eerste klasse evenement, de traditionele seizoensopening Muiderzand, naar mei verplaatsen met kans op mooier weer en meer deelenemers (komt allen!). Het wier komt pas later in het jaar dus daar hebben we nog geen last van.

Ook kun je overnachten op de dijk (camper) of in een tiny wagon op het castrand of een luxe drijvende havenlodge. En met Rondje Pampus hebben we ontdekt dat de nieuwe horeca een prima BBQ serveert dus dat wordt een ongetwijfeld zeer gezellig etentje op de zaterdagavond.

Het tweede klasse evenement is Biddinghuizen met de traditionele-caravan-aan-het-strand-naast-je-boot waar je kan overnachten, Meer weten? Plekje boeken? Wees er snel bij en mail naar info@dart18.nl.

Het ONK doen we als pre Worlds Event eindelijk weer eens op zee in Zandvoort, de Nieuwjaarsborrel met jaarprijs uitreiking moeten we nog bedenken, de Duitsers organiseren hun Nationals aan het prachtige zeilwater van Travemünde-Scharbeutz, de Engelse Open @ River Dee zijn nog onder voorbehoud, de Fransen kozen voor de baai van Carnac recht tegenover Quiberon en voor de Worlds ga je naar bella Italia nabij Rome.

Een kalender om een hele winter naar uit te kijken….. tot in het nieuwe jaar!

23-24 maart Steinhude
Elke zondag april en mei Voorjaarsbokaal Muiderzand
4-5 mei Ke 1 Muiderzand
18-20 mei Duitse Nationals Scharbeutz
25-27 mei River Dee UK Nationals – TBC – nog niet zeker – wel heel mooi zeilen daar
8-9 juni Ronde om Texel
15-16 juni KE2 Biddinghuizen
2-5 juli Open Franse Kampioenschappen, SN Locmariaquer, nabij Carnac
6-7 juli KE3 Hargen
19-21 juli KE4 ONK Zandvoort
7-8 september KE 5 Bergen
7-13 september Worlds Tarquinia, evenementen website
19-21 september Alpencup Gardameer, Arco
6-7 Oktober Steinhude
NtB Oktober KE 6 Muiderzand
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home