ONK 2023 Medemblik 15-17 september

September wordt nog een mooie zeilmaand met eerst het KE Bergen (2 en 3 september) en daarna het ONK in Medemblik van 15 – 17 september. We varen het evenement samen met de F18, F16 en Finn dus het beloofd een druk en gezellig evenement te worden. We zeilen bij KRZV Hollandia onder leiding van Rob Hoogstra.

Voor het ONK hebben we inmiddels 2 huisjes in het vakantiepark vol, is de inschrijving geopend, zijn NoR, SI en de eerste wijziging op de NoR bekend gemaakt.

Wil je ook veel deelnemers? Wacht dan niet en schrijf je in via Manage2Sail; koud water vrees hoeft niet meer want voor zowel twee- als one-up hebben zich de eerste zeilers gemeld.

Verwacht aantal deelnemers: vooralsnog drie Duitse teams, twee a drie Engelse, en wellicht enkele Fransen. De Nederlanders gaan we zelf over, maar tussen de 20 en 25 moeten we kunnen halen. Dus schrijf je snel in!

Verblijf: Camper, caravan, tent kan ter plaatse geregeld worden bij regatta office. Neem voor de zekerheid contact op met Regatta Center Medemblik, 0227 547 881 of info@regattacenter.com.

Huisjes: Vakantie park Medemblik

Race documenten:
Notice of Race
Ammendent 1 to the NoR
Sailing Instructions

Voor meer informatie: mail naar info@dart18.nl

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Home